högt blodtryck..

har mått skit i några dagar nu trött hängig orkar ingenting, gick till distriktssköterskan i morse har ett tryck på 160/116 inte bra alls så imorgon bär det av till vårdcentralen och ta ett nytt tryck samt träffa läkaren. ska bli intressant och se vad han säger.

jo var på dop i lördags Amanda Maria Andersson döptes stolta föräldrar är Sara och joakim

efteråt bjöds det på smörgåstårta och tårta..

Jobb.

Jaha då ska man snart iväg och jobba igen har ingen större lust men men det är bara att ge sig iväg och göra det man ska + mycket mer. tur man kan ?? ?? ?? eller vad säger du Marie, tar också med mig ??? ?????? .......

Fotboll.

var på fotboll i mellerud i söndags det gick inget vidare FIK förlorade med 5-2 men det är ju inte undra på planen var ju till fördel för mellerud..
.



eller vad säger ni...



Jobba

Jaha nio dagar går fort så nu är det dags att jobba igen hoppas det är lungt på jobbet och alla är riktigt snälla och lugna i natt. ja ja man ska väl inte klaga det  är snart nio ledigt igen undrar vad man ska göra då. får väl tänka ut nått roligt som jag kan hitta på.

Karlstad

drar till Karlstad idag en sväng ska handla lite kläder och sånt samt en tur till ikea och kolla om dom har nått man behöver hittar säkert nånting... hemma igen efter resan till karlstadoch jag hittade ingenting, när man väl kom dit så var det inge roligt att handla suck första gången det händer mig..
                                           

RSS 2.0