Kolmården och Stjärnholms slott

Precis kommit hem efter 2,5 dagar på mini semester med Mikaela, Anders, Sebastian och Isabelle. vi har spenderat några härliga dagar på ett slott utanför Norrköping samt varit på Kolmården..



Stjärnholms slott

jag rekomenderar varmt detta hotell, lungt och härlig omgivning.



här står Tony vid en skulptur som kallas PÄRLEPORTEN. Men Tony  fick inte komma in.



Isabelle och Sebastian uppe i skalmans torn som finns inne på kolmården..



Trollungar



Två utav tre björnungar som busade i vattnet



snöleopard



Delfin en helt underbar show tack Markoolio för den



tänk så lika dom  är karlarna och aporna.... det ska pillas... och visas upp...



Denna skönhet låg så gott och vilade sig, och när vi kom för att kika på aporna blir han  helt plötsligt väldigt kissenödig så han sätter sig upp och bara kissar rätt ner på berget, då hör vi från kärran där en viss liten dam vilar sina ben.
ÅHH VILKEN FUL PUNG HAN HAR..  ja vad ska man säga på en sån kommentar



emellan alla dessa självgoda apmän så fanns det allt små ögonstenar..




blev inte så många kort, det var så mycket  att kika på att man inte tänkte på att ta mer kort.


Sommar och sol.

Ja vart tog sommaren vägen inte är den här i alla fall, här är det regn och åter regn. Har fått varit ute och grävt lite i dikena runt stugan här ha ha gött blöt blev jag med 15 cm vatten i stövlarna.



så här såg det nästan ut för ett par timmar sen,  men vi lyckades få undan det mesta.

och för en vecka sen så hade man det så här gött.



ja vart har sommaren tagit vägen får verkligen hoppas den kommer snart för jag har semester om ca. 1 vecka då får den allt komma hit igen.

En trevlig dag på kusten..

Vaknade i morse med en gosig man brevid mig, jag lade mig arg men vaknade lycklig han var så gosig mot mig.
ligger och pratar en stund om allt mellan himmel och jord, kliver upp äter frukost, sen så går vi ut och cabbar ner och drar till badplatsen för att bada, åker runt lite grann och kikar, sen så bestämmer Tony sig för att vi drar ner till kusten handlar skor till Johan på sport shoppen där dom är 600 billigare än här hemma tar en tur runt i Grebbestad eller många turer. Hoppar ur cabben och går en sväng slinker in på resturang Hertingen och käkar en helt underbar middag wienersnitzel och potatis Mmmm smakar mumma. efter det så måste vi tillbaka till shoppen för dom har glömt ta bort ett larm från en keps väl där inne träffar jag på en jobbar kompis pratar lite men sen måste jag rusa Tony väntar i bilen. efter det så drar vi vidare mot Fjällbacka där vi vräker i oss varsin stor glass därefter bär det av hem efter en otroligt trevlig dag. TACK ÄLSKLING FÖR EN UNDERBAR DAG.



FJÄLLBACKA



HAMNEN I FJÄLLBACKA



TONY

denna underbara dag avslutas med ett sms fy säger jag bry dig inte så mycket om  vad nån säger till dig och jag vill inget annat än dig väl det måste du fatta.. 

Kusten

Åkte till kusten igår onsdag Maria, Lovisa och Jag, solen sken och varm och härligt. packade upp åt lite smörgås sen ner till havet och solade gick hem straxt innan solnedgång härligt. lite bilder från gårdagen.










en härlig dag på stranden...

Tack Maria och Lovisa för några helt underbara dagar hoppas vi kan göra om det nästa år igen.
Kram på er

RSS 2.0