Ett tag sen sist men nu är jag här igen.

Ja det var ett tag sen man var här, men man får väl uppdatera lite grann nu.
Ja jag sitter här med en ond muskel i ryggen en fruktansvärt irriterande hosta som inte vill ge sig funderar på att prata med en läkare om den hostan alltså, ryggen har jag pratat med sjukgymnastiken om och jag ska ta små promenader så får vi se om det blir bättre annars så får läkaren titta på den sen så får vi se.
Ja vad ska man säga mer än att det just nu är jobbigt med allt, U har bröstcancer men är förhoppnings vis på bättringsvägen men jag håller mina tummar. Mamma är på spa och shoppings resa till Tallin "köp nått fint till mig mamma". 
var även  på en begravning som var jätte jobbig. 
Har även gjort en helg i Göteborg där vi var på Åby stora pris och jag vann 800 kr på v75 jag fick 6 rätt Tony 0. kollade in Liseberg samt Casino och sen så sov vi på ett härligt hotell vid centralen.
Jag har även tagit lite kort som jag blev rätt så nöjd med och funderar på att förstora men vi får se.
Pratade även med min bror om julafton, ja jag vet jag är tidig men han bor i Hallsberg 25 mil ungefär härifrån så då gäller det att man är tidig så att dom inte hittar på nått annat, hans nya fru fyller år den 4 okt samtidigt så fyller även hans ex fru, ja det är några födelsedagar denna månaden 3 okt fyller J, 7 okt fyller J, 14 okt fyller JAG, 15 okt fyller L, sen så fyller 2 jobbarkompisar i oktober men har glömt datum aj aj inte bra.. men jag säger, 

GRATTIS
TILL OSS ALLA SOM HAR FÖDELSEDAG I OKTOBER 

 




 


RSS 2.0